Хотел Синева Парк, Свети Влас

от 64.00 лв.
Информация
Транспорт
собствен
Продължителност
1+ нощувки
Хотелско настаняване
All Inclusive

Цени 2019 Синева Парк, Свети Влас

Ранни записвания:

20% намаление за резервации до 30.06.19, валидно за престой от 18.06 до 28.06.19, от 01.07 до 31.07.19 и от 18.08 до 02.09.19
 
All Inclusive 15.05-05.06.19, 11.09-01.10.19 06.06-05.07.19, 31.08-10.09.19 06.07-30.08.19
Легло в двойна стая Басейн 66 лв. 89 лв. 113 лв.
Легло в двойна стая 64 лв. 87 лв. 111 лв.
Единична стая 95 лв. 131 лв. 166 лв.
Дете до 12 год. на доп. легло безпл. безпл. безпл.
Дете до 12 год. на редовно легло 30% нам. 30% нам. 30% нам.
1 възр. и 2 деца до 12 год.  = цена на дв. стая  = цена на дв. стая  = цена на дв. стая
Възр. на доп. легло 20% нам. 20% нам. 20% нам.
Цената вкл. All Incl. застр. курортна такса, ДДС

Хотел Синева Парк, Свети Влас


Хотелът: Хотел Синева парк е разположен на 50 м. от плажната ивица на Свети Влас. Районът е известен с лечебния си климат, подходящ за рехабилитация на белодробни заболявания. В хотел Синева парк се извършиха реконструкции и инвестиционни мероприятия, които го изградиха и наложиха като един еко- ориентиран хотел. В тази връзка се предприеха много мерки за намаляване на вредните емисии, отделяни в атмосферата. Осигуряването на топлата вода става чрез слънчеви батерии, а индивидуалните климатици са подменени с централизирана VRF- система за охлаждане и отопление. Климатичната система функционира в стаите, рецепцията, лоби бара и ресторанта. Парковото, както и вътрешното хотелско осветление се осигуряват чрез LED системи. Кухненското и ресторантско оборудване е подменено изцяло, с възможно най- енерго ефективното такова към момента. От скоро в хотела функционира закрита, климатизирана зала за анимация. Старите гости на хотел Синева парк знаят, че хотелът, съвместно с Българската и Европейската асоциация за защита на птиците,  предприема съгласувани мерки за защита на местообитанията на прелетните птици. Лястовиците, които са едни от първите гости в хотел Синева парк, са най- добрият индикатор за чистотата на атмосферния въздух в района.

Стаите: Синева парк разполага със 75 двойни стаи, голяма част от които са с морски изглед.
На разположение на гостите са още 7 студиа, 11 апартамента. Всички помещения са климатизирани и оборудвани с телевизор, телефон и мини хладилник.

Ресторантите: Хотелът разполага с ресторант, лоби бар и бар басейн. Три пъти седмично се провеждат тематични вечери: българска, италианска, гръцка, китайска...
Сладолед: 10:00- 21:00 в ресторант Синева Парк. Напитки: 10:00- 23:00 в лоби бар Синева Парк и от 10:00 до 23:00 в бар басейн Синева Парк. Ол Инклузивът включва още: минерална вода, сокове, безалкохолни напитки, кафе, чай, безалкохолни и алкохолни коктейли, наливна бира, наливно вино / бяло и червено/, всички видове български алкохол / концентрат/. Минерална вода, сокове, безалкохолни напитки, кафе и чай се поднасят по време на закуска в ресторант Синева Парк. Минерална вода, сокове, безалкохолни напитки, наливна бира, наливно вино / бяло и червено/, всички видове български алкохол / концентрат / се сервират по време на обяд и вечеря в ресторант Синева Парк.

Удоволствията: В хотела има басейн на различни нива и с различна дълбочина. За малките гости има осигурен детски басейн. Чадърите и шезлонгите около басейна са безплатни за нашите гости. На разположение е фитнес салон, мини голф с 9 дупки, тенис маса. Анимацията за деца и възрастни също е предвидена. За децата има двуседмична програма, детски клуб, детска дискотека, както и обособена детска площадка. За възрастните има осигурена дневна и вечерна анимационна програма, аеробика, водна аеробика, водна топка, футбол на малки вратички, дартс, бочия, масажно студио, сауна.

Удобствата: Козметични и фризьорски услуги, медицински услуги, смяна на валута, магазин за сувенири.
Хотели Свети Влас
10 предложения
Хотели Бургас
1 предложение
Хотели Свети Константин и Елена
10 предложения
Хотели Китен
5 предложения
Направете запитване
За директни резервации:
Напишете мнение
Общи условия за публикуване на мнения
  • Коментарите трябва да са написани задължително на кирилица!
  • Коментар, чийто автор е въвел невалидни Е-майл адрес и дати на престой няма да бъде публикуван
  • Личната информация остава поверителна и в никакъв случай няма да бъде разкривана пред трети страни
  • HolidayPlanet.bg си запазва правото по обективни причини да задържи публикуването на даден коментар
  • HolidayPlanet.bg дава възможност за изпращане на коментари, но не се задължава с тяхното публикуване
  • Коментарите са под редакторски контрол и се публикуват със закъснение
Абонирайте се за нашият бюлетин: