​Кажи ми как си почиваш на морето, за да кажем какъв е характерът ти

Не само зодиакалният ви знак, но и много други ваши признаци могат да издадат част от чертите на характера ви. Например, още сега можем да ви кажем какъв тип човек сте само по критерия „начин на прекарване на морската почивка“.
Кажи ми как си почиваш на морето и ние ще ти кажем какъв е характерът ти!

1. Организацията
Ако вашата почивка е планувана от игла до конец – от минутата за палене на колата до точното пристигане в морския хотел – вие не сте просто дисциплиниран и отговорен човек, но и леко плашлив, от време на време несигурен в себе си, но в повечето случаи добронамерен и праволинеен. Ако обаче обичате приключенията, тоест не планувате нищо, а директно се настанявате в първия свободен хотел в избрания от вас курорт на принципа „хвърлям чоп“, вие не сте само авантюристи, но и мечтатели, обичате да се налагате на хората, рядко приемате „не“ за отговор и в повечето случаи сте идеалисти в любовта.

2. Заниманията
Ако през повечето време на вашата ваканция сте на плажа и по заведенията за хранене, а понякога и в спа центъра на хотела, вие имате специално отношение към приятелите си, цените ги, рядко вдигате скандали на работното място и като цяло, имате позитивно отношение към живота. Ако обаче сте от хората, които предпочитат да висят по баровете или пък да обикалят местните забележителности, за вас може да се каже, че сте леко инати, имате силно изразен характер, изпъквате с артистични качества, а от време на време залитате по някоя порочна практика, като например да клюкарите, да пропускате задълженията си, но не толкова умишлено, колкото за да вкусите всичко от живота.

3. Изборът на хотел
Изборът на луксозен, 5-звезден хотел или комплекс от затворен тип с всички удобства говори за вас, че цените себе си и своя труд, не позволявате несправедливост в живота, а понякога дори ставате крайни, когато става въпрос за близък или просто неприятна случка с някой случайно срещнат човек. В случай, че търсите малка къща за гости с приятни хазяи и домакини, а дори и просто квартира в стара кооперация на голям морски град, вие сте по-скоро личност на промените, имате цели, които тъкмо да постигнете и преминавате към други, а понякога даже ставате раздразнителни, когато се говори за вашите недостатъци.

4. Емоциите
Ако постоянно не можете да се отпуснете на своята морска ваканция, критикувате чуждестранните туристи, но не оставяте намира и българските, които също си имат своите кусури, вие не сте само перфекционист, ами и леко противоречива личност. Макар да не сте от хората, които винаги ще отстоявате принципите си, имате засилено чувство на привързаност към семейството и в повечето случаи сте крайно отдадени на работата си. Обратно – ако приемате всичко с усмивка във вашата ваканция и дори бурното вълнение на морето ви носи удовлетворение, вие сте силен човек, готов да премине през трудности за мечтите си, но понякога се отнасяте в идеали, за които не сте сигурни, че си струва да се борите.
Абонирайте се за нашият бюлетин: