Каква трябва да бъде почивката според зодията Ви

Ако сте от хората, които редовно проверяват хороскопа си, този на гаджето и за всеки случай на най-добрата ви приятелка или приятел, то тогава този материал, категорично е за вас! Ще ви покажем най-добрите опции за прекарване на морската почивка според зодиакалния ви знак.

Козирог – за вас е идеално да балансирате своята почивка и да съчетаете както няколкодневен мързел, лежейки на плажа и в хотела с обикаляне по баровете, така и една класическа семейна почивка с романтично уединение с половинката, докато аниматорите от вашия хотел забавляват детето.

Водолей – вие имате винаги специални изисквания за вашия хотел на морето. Няма да наемете стая, в която не са налични стандартните удобства, а освен това, държите плажът да е наблизо. Та нали сте дошли на морска почивка, а не сте тръгнали на поход в планината!?

Риби – вие държите природата да е навсякъде около вас и един класически хотел сред обетованата площ на Слънчев бряг няма да ви е приятен. Е, ако наоколо има приятни заведения за похапване и нещо ново като вкус да пробвате, може и да направите компромис…

Овен – като енергични и винаги весели хора, вие държите да не почивате като пенсионер (без значение на колко години сте и с кой сте на море). Хотелът, който ще си изберете е по-скоро шумен, с поне два лоби бара и вътрешна дискотека, но той няма да ви ограничава, защото бързо ще разучите и близките до вас ресторанти и заведения.

Телец – вие пък най-много обичате да си почивате сред луксозна обстановка. За нищо на света не падате под 4 звезди, а изхранването в хотела е проверено от вас няколко месеца, преди да направите резервацията си.

Близнаци – като хора, които бързо се приспособяват към обстановката и хора по живота, вие няма да търсите кой знае какви екстри в хотела си. Ако обаче нещо не е наред с храната или с хигиената, винаги сте готови да вдигнете скандал на персонала.

Рак – избягвайки прекалено претъпканите и твърде модерните курорти, вие ще се настаните в хотел от малко селище, което обаче може да ви покаже какви ли не природни красоти. Държите на доброто обслужване и персоналът в хотела за вас е нещо като гид как ще се развие всеки следващ ден от вашата ваканция.

Лъв – суетни и модерни, вие няма да се настаните в хотел, от който ще ви е срам да се отбележите и където няма достатъчно интересни места (включително и наоколо), на които да си направите Instagram снимките.

Дева – вашата ваканция е планувана от игла до конец. Знаете какво ще правите всеки един от дните и програмата е доста напрегната за хората с вас, които предпочитат по цял ден да се излежават на плажа.

Везни – за вас ваканцията е немислима без културни мероприятия и вероятно най-често вие почивате в Несебър или Созопол. Хотелът ви е на средно ниво и вие сте напълно доволни от него, дори да е имало проблеми с резервацията или откриването му, защото не се хващате на такива дребни детайли.

Скорпион – изисквате много от вашия хотел от гледна точка на това да предлага много неща и да е в близост до всичко атрактивно на конкретния курорт. Вие сте обиколили цялото Черноморие, но нямате спирчка и сте готови винаги за още.

Стрелец – нямате против да почивате в къмпинг зона, но ако ви паднат пари от някъде, сте готови на драго сърце да пробвате що е то луксозна почивка в 5-звезден хотел просто защото всичко за вас е едно голямо приключение и преживяване. 
Абонирайте се за нашият бюлетин: