​Всички предимства на all inclusive почивката на море на едно място

Както става ясно и от нейното име, услугата all inclusive представлява специална услуга за настаняване в хотел или комплекс, в цената на което настаняване влиза пълно изхранване, а също така и допълнителни екстри, от които да се възползват туристите.

Знаете добре, че у нас и най-вече по морето, голям процент от хотелите предлагат именно такъв тип изхранване на своите гости. Всички сме чували за недостатъците на тази услуга, но нека не забравяме, че монетата си има винаги две страни и няма как да пренебрегнем важните и основни предимства на all inclusive хотелите.

1. Ядеш и пише на корем
На нашенци това много им допада, ето защо, ако туристите са дошли главно да си почиват и то пасивно, а не активно, all inclusive е идеалното решение за тях. Услугата им позволява да закусват, обядват и вечерят безплатно, а ако междувременно огладнеят, на свое разположение имат и специални следобедни закуски, при наличие на басейн – бар с напитки и свежи плодове или сладолед.

2. По-евтино – безспорно!
Сметката няма как да ви излезе по-ниска, ако предпочетете да ядете навън при всяко хранене. Освен това, при наличие на all inclusive можете да си хапвате и пийвате не само по всяко време, но и колкото ви душа иска. Дори за някои летовници такава почивка да звучи нелепо, нека не забравяме, че има и хора, които ще се зарадват на такъв тип бонус. Да не говорим, че ако става въпрос за почивка с децата, просто няма как да не спестите някой лев именно като изберете all inclusive услугата.

3. И като заговорихме за децата…
С all inclusive почивка вие получавате напълно безплатно и анимация за вашите мъници. Родителите в крайна сметка също имат нужда да релаксират и да се усамотят. За тези моменти ще се погрижат именно вежливите и квалифицирани аниматори, които са наети да забавляват децата или през целия ден, или в определени часове от денонощието. И дори вашата all inclusive програма да е от втория тип, едва ли бихте се отказали от няколко часа почивка без децата.

4. Разположението на all inclusive хотела
Такъв тип хотели не само че традиционно са разположени един до друг (тоест можете да се засечете с други семейства с деца наблизо, а защо не и да завържете нови познанства), но и са в по-усамотени и изолирани от шумотевицата места. Ако търсите уединение и частен плаж към хотела, all inclusive услугата може да е топ радарът за вашето търсене.

5. Включени спа услуги
В повечето случаи те са напълно безплатни. И като говорим за спа, съвсем нямаме на предвид само възможността за ползване на басейн – било то вътрешен, или външен. Всъщност, тук ще намерите масажи, сауна и други интересни процедури, които да пробвате и то напълно безплатно.

Звучи супер, нали? Ами тогава резервирайте своята all inclusive почивка за 2018 година още сега!
Абонирайте се за нашият бюлетин: